mapMeerkoetlaan 34 — 3645 JN Vinkeveen

Een greep uit onze diensten

  • Wandafwerking en behangen
  • Beglazing
  • Anti-graffiti
  • Gevelreiniging
  • Vloerafwerking
  • Betonreparatie, betonrenovatie en voegafdichting

Onderhoudsschilderwerk

Buitenschilderwerk

Artet Vastgoedonderhoud en Schildersbedrijf zorgt voor klein en groot totaalonderhoud. Behalve uw woning of bedrijfspand te laten schilderen om deze te verfraaien is het belangrijk uw woning of bedrijfspand goed te onderhouden zodat deze zijn waarde zal behouden.

Wij werken samen met verschillende verfleveranciers met de beste professionele producten voor elke klus. Wij leveren desgewenst verftechnische adviezen, ook voor de lange termijn, voor het beste resultaat.

Indien wij problemen tegenkomen zoals bijvoorbeeld houtrot, scheuren, vocht, etc., zullen wij onze opdrachtgever hierop attenderen en aangeven wat mogelijke oplossingen zijn. Op deze manier kunnen wij hoogwaardige kwaliteit leveren.

Binnenschilderwerk

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een opknapbeurt? Een schilderbeurt kan het verschil maken voor een geheel andere uitstraling. Tevens is het onderhouden van de binnenkant van groot belang voor de buitenkant. Denk aan vocht aan de binnenzijde op de ramen wat in de kitranden trekt en na verloop van tijd naden en scheuren kan veroorzaken.

Uw binnenschilderwerk verzorgen wij graag met uiteraard ook alleen de beste materialen waarbij succes gegarandeerd verzekerd is.

Dienstenoverzicht

Recente projecten

referentie 1

Appartementencomplex Amsterdam (Czaar peterstraat 169 – Conradstraat 138)

referentie 1

Grachtenpanden Amsterdam (Bloemstraat 45 - 59)

referentie 1

Flatgebouw Leidschendam (Grashof 1-317)

OnderhoudNL VCA Gecertificeerd Ondernemersorganisatie FOSAG RI&E

Naar top

© 2022 Artet Vastgoedonderhoud en Schildersbedrijf
Realisatie: Netsquare