mapMeerkoetlaan 34 — 3645 JN Vinkeveen

Een greep uit onze diensten

  • Wandafwerking en behangen
  • Beglazing
  • Anti-graffiti
  • Gevelreiniging
  • Vloerafwerking
  • Betonreparatie, betonrenovatie en voegafdichting

Exclusief schilderwerk

Artet Vastgoedonderhoud en Schildersbedrijf levert eveneens exclusief werk zoals Stucco Antico, houtimitatie, aanbrengen van bladgoud en marmer technieken.

Stucco Antico

Stucco Antico is een Italiaanse moderne glanzende pleister. Het geeft een marmer-achtig uiterlijk aan wanden en plafonds. Een autenthiek ambachtelijk werk wat alleen de echte vakman kan. Stucco Antico is te verkrijgen in 48 kleuren.

Hout- en marmerimitatie

Hout- en marmerimitatie is zoals het is, namelijk het imiteren van hout en marmer met verf. Het is een hele oude techniek, men gebruikte het vroeger omdat hout en marmer erg kostbaar waren en bovendien op echt eikenhout belasting werd geheven. Door geen echt hout te gebruiken kon men de belasting ontduiken. Tegenwoordig passen wij het toe bij het restaureren in bijvoorbeeld kerken maar ook is er vraag op de particuliere markt voor een chique of nostalgische uitstraling.

Bladgoud

Bladgoud aanbrengen is een verfijnde techniek die veel vakbekwaamheid vergt. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals plakken, met een penseel of met een doek. Het wordt in de regel gedaan om te verfraaien. Ons laatste project waren druiventrossen aan een hek van een villa in Haarlem.

Recente projecten

referentie 1

Flatgebouw Leidschendam (Grashof 1-317)

referentie 1

Appartementencomplex Amsterdam (Violettenstraat 9-21 Anjeliersstraat 18-26)

OnderhoudNL VCA Gecertificeerd Ondernemersorganisatie FOSAG RI&E

Naar top

© 2022 Artet Vastgoedonderhoud en Schildersbedrijf
Realisatie: Netsquare